Google Partner nedir?

Google Partner nedir?

Google Partners, Google Ads ve dijital pazarlama uzmanları için oluşturulmuş; Google ayrıcalıkları ve bilgilendirmelerden faydalanmalarını sağlayan bir Google hizmetidir.

Mevcut bütçenizden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız eğer, bir Google Partner ajansı ile çalışmak bu noktada en iyisidir. Google ortağı bir ajans size bütçenizin her bir kuruşunu değerli kılacak daha iyi bir kampanyalar sunabilir.

1615661162project4.jpg

Dijital pazarlama planınızı şekillendirirken, işletmeniz ya da siteniz için mevcut olan çeşitli yöntemleri aramaya başlarsınız.

Bu arama sonunda fark edeceğiniz en popüler yöntemlerden birisi, tıklama başına maliyet (PPC) reklamcılığı olacaktır. Bu, hedef kitlenize ulaşmanızda ve reklam kampanyalarınızı yönetmenizde Google reklamlarını kullanan bir yöntemdir.

PPC kampanyanızı bir “Google İş Ortağı” acentesiyle başlatmadan önce bu avantajları öğrenmek isteyebilirsiniz.

Google Sertifikalar

Dijital pazarlama şirketlerine bakarken, birçoğu yaptıkları işin kalitesini gösteren çeşitli sertifikaları paylaşırlar. Aramak istediğiniz şeylerden biri Google Partners rozetidir. Bu, bir şirketin sertifikalı bir Google iş ortağı olduğunu gösteren bir rozettir.

Öncelikle, Google Reklamlarının ne olduğunu ve ne için yapıldığını anlamak önemlidir.

Google Partners şirketlerinin bu eğitimlere katılması ve Google Reklamları ürün sertifika sınavlarını geçmesi gerekir. Bu sınav, bir dijital pazarlama şirketinin müşterilerine en iyi Google Reklamları hizmetini sunmak için gereken bilgiye sahip olduğunu onaylayan belgeyi sunar. Google Partners birçok reklam türünde sertifikalandırılabilir. Bu türler arasında arama, mobil, video, alışveriş ve görüntülü reklamcılık bulunur.

Google Partners vs. Premier Google Ortakları

Google Ortaklarını araştırırken, iki tür rozet olduğunu göreceksiniz: Google Ortağı ve Partners. Peki bu iki rozet arasındaki fark nedir?

Google İş Ortağı, Google Reklamlarında sertifika almak için kendi şirketlerine bağlı bir bilirkişinin olması gerekir. Bu, Google Reklamlarının iç işleyişini tam olarak anlayan kişi olmalıdır.

Bir şirketin Premier İş Ortağı olması durumunda, Google Reklamları sertifikalı en az iki kişi vardır.

Birçok Premier Ortak ikiden fazla kişiyi sertifikalandırır, ancak bu bir Premier Ortak olmak için asgari şarttır. Bu, iki tür Google Partners arasındaki temel farklardan biridir.

Diğer bir fark ise şirketin harcama sevisidir. Premier ortak olmak için en az 90 gün boyunca 10.000 ABD Doları harcanması gerekir.

Bunlar bir Partner ve Premier Partner arasındaki iki farktır. Bir şirketin rozeti ne olursa olsun, her ikisinin de müşterilerine mükemmel seviyede hizmet vermesi gerekir.

Google Partneri Nasıl Bulabilirsiniz?

Size en yakın Google Partners görmek istiyorsanız, Google’ın veri tabanında arama yapmanız yeterlidir. Google, Ortaklarının bir listesini tutar ve sizin için en iyi araştırmayı yapabileceğiniz arama sonuçlarını size sunar. Google aramanızı daraltmak için sayısız yol kullanırlar.

  • Reklam türünde uzman olan bir şirketle bağlantı kurmanıza olanak sağlayan uzmanlıkla ilgili arama yapmanıza,
  • Google iş ortağı bulmak için Google veri tabanında arama yapmanız,
  • Google ayrıca yere ve bütçeye göre arama yapmanızı sağlar. Bu, bölgenizde bütçenize uygun birini bulabilmenizi sağlar.

Bir şirketin gerçekte bir ortak olduğunu doğrulamak için Google Ortağı’nın sitesinde arama yapmanız gerekir. Bazı kişiler onaylı sertifikaları olmamasına rağmen rozeti web sitelerinde yayınlamaktadırlar.

Seçtiğiniz şirketin aslında bir Google Ortağı olduğundan emin olmalısınız.

Bir Google İş Ortağı bulmanın en iyi yolu kendi veri tabanlarından geçer. Bu, mevcut tüm seçeneklerinizi görmenize yardımcı olarak işletmeniz için en doğru Google Ortağını bulmanızda size yön gösterir.

Hakkımızda

AjansAntalya olarak bölgemizde en kreatif ve en 360 hizmeti verebilmek adına alanında uzman ilgili üniversitelerden mezun ekibimizle çalışıyoruz.

Bizi Tanı

Ne yapmak istiyorsunuz?